Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/6/e/kfberge.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2442 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/6/e/kfberge.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4381
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/6/e/kfberge.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4381

Gjøvk

Vi konsutruerer en detaljert plan for våre kunder. Med en målrettet og nøye konstruert plan får man mer verdi tilbake for pengene man bruker.

10374007_249801488558237_1535884576185188747_n-400x205

Problemet

Skaugom hundesenter er en relativt ny bedrift som ønsket å etablere seg i oppland og omeng. Uten noen tidligere form for markant tilstedeværelse på nett, var dette et prosjekt som måtte planlegges helt fra bunnen. Det var viktig å være tilgjengelig før man begynte å eksponere bedriften.

Det fantes både konkurrenter å ta hensyn til, samt nye systemer som skulle implementeres.

Det var også ønskelig med en online booking mulighet hvor hunde eiere kunne sjekke  inn og sjekke ut sine små venner på en lett og rask måte.

Løsningen

Utfordringen

For en ny bedrift å etablere seg fra bunn kan være en stor utfordring om man ikke har en konkret plan og et klart mål.

Her var det essensielt å ta hensyn til hvordan vi kunne nå ut til den riktige målgruppen på en kostnadseffektiv måte.

 

Vi gjorde følgende

Første steget var å utarbeide et klart budsjett og mål. Deretter plasserte vi Skaugom på kartet å sørget for en markant tilstedeværelse på nett.

Når bedriften var både søkbar og lett tilgjengelig for de som ønsket å finne den, var neste steget å jobbe med eksponering av bedriften. Her brukes mange av de mest populære kanalene på nett til vise frem bedriften på en god måte.

Kundehenvendelser

+20%

Besøkende på nettsiden

+100%

Konverteringer

+20%
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/d/6/e/kfberge.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/d/6/e/kfberge.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853