Vi strekker oss langt for at våre klienter skal få den verdien de forventer av sitt markedsbudsjett. Er ikke du fornøyd så er ikke vi heller!

HVORDAN VI JOBBER MED VÅRE KLIENTER

01

Rådgivning

Alt starter med byråavtalen. Dette er en avtale mellom byrå og klient, hvor vi som byrå får innsikt i markedsbudsjettet til klienten og hva budsjettet blir brukt til. Avtalen gjør at vi ser på oss selv som en ansatt i bedriften, en slags "kostnadseffektiv markedsansvarlig". Men i stedet for 1 person, så får du ett helt team med spesialister som vil jobbe for at du skal få mest mulig ut av ditt markedsbudsjett. Byråavtalen varer i 1 år og knytter ett bånd mellom Byrå og klient.

Første møtet

Det første vi gjør er å bli enig om et sted og tid for et fysisk møte. Dette skal sette grunnlaget for samarbeidet.

Budsjett og mål

Før vi kan gjøre noe som helt er det ekstremt viktig å kartlegge et budsjett for markedsføringen og et konkret mål som skal vise vei. 

Byråavtalen

Når vi vet både mål og budsjett kan vi sette opp en byråavtale mellom byrå og klient. Denne avtalen gjør at vi som byrå blir klientens rådgivere, samtidig som den inkluderer en total markedsplan som vi utarbeider for klienten. 

02

Planlegging

Ut ifra beregnet markedsbudsjett, utarbeides en plan sammen med klienten for det nåværende eller kommende året. Det blir nøye planlagt hvilken tiltak som skal gjøres, og hvilken dato dette skal implementeres. Mens noen tiltak må kanskje vente til neste års budsjett. Det settes så ett mål for året, og sammen med klienten iverksettes markedsplanen, som blir nøye fulgt opp av oss.

Markedsplanen

I denne fasen bruker vi noen dager på å konstruere en total markedsplan for klienten. Denne inkluderer en situasjons analyse, tiltaksplan og handlingsplan. 

Godkjenning

Godkjennes markedsplanen av klienten, går vi videre til neste fase hvor vi som en total leverandør kan levere hele planen slik at klienten kan ha alt på ett sted.  

03

Markedsføring

Det å vite at man tjener penger på sin markedsføring er ikke alltid en selvfølge. Med fokus på å gi alle våre klienter verdi, har vi sørget for at våre klienter kontinuerlig får detaljerte rapporter, som viser nøyaktig hva man får igjen for hver krone man bruker.

Har du en markedsplan så kan vi hjelpe deg å gjennomføre den. Som en total leverandør innen nettbasert markedsføring slipper du å forholde deg flere byråer samtidig. Hos oss kan du ha alt på et sted!

Markedsføring

Når planen er godkjent setter vi igang markedsplanen. Med en nøye utarbeidet strategi kan vi enkelt følge planen steg for steg for en lønnsom markedsføring.

Rapportering

For vært kvartal leveres en rapport, og ved års slutt får alle våre klienter en sluttrapport for året. Her kan de se hvordan tjenesten ble levert og resultatet på års basis. Dette kan være tall fra markedsføringen eller andre tjenester. 

Fornyelsen

Etter et år kan klienten velge om han/hun ønsker 1 år til, eller avslutte forholdet

Våre pakkeløsninger

Planleggings-pakken

Byråavtale & Markedsplan

Få mer ut av ditt markedsbudsjett, vi mener alle burde ha en detaljert plan og et klart mål. La vårt team bygge en markedsplan for din bedrift, og hjelpe deg i hele prosessen med byråavtalen vår.

Markedsførings-pakken

Markedsføring

Har du en markedsplan så kan vi hjelpe deg å gjennomføre den. Som en total leverandør innen nettbasert markedsføring slipper du å forholde deg flere byråer samtidig. Hos oss kan du ha alt på et sted!

La oss hjelpe deg!

Ta kontakt med en av våre dyktige konsulenter i dag