Konsept

Vårt konsept kommer fra vår lange erfaring i bransjen, da markedsføring blir mer og mer digitalt, og mange bedrifter sliter med å henge på i jungelen av ulike aktører. Det finnes også i dag flere titalls kanaler som mener de kan levere god markedsføringsverdi til sine kunder, men som viser seg å ikke levere i nærheten av de resultatene man skulle forvente. Konsulentfirma Berge ønsker å vise vei, ved å benytte alle våre eksperter på ulike områder, skreddersyr vi en markedsplan for din bedrift.

Vi leverer verdi

Vi konstruerer en detaljert plan for våre kunder. Med en målrettet og nøye konstruert plan får man mer verdi tilbake for pengene man bruker.

Visjon

Konsulentfirma Berge ønsker å hjelpe bedrifter i Norge å få mer ut av sitt markedsbudsjett. Vi mener at alle burde ha en detaljert plan, og et klart mål.

Konsulentfirma Berge AS har hovedkontor på Gjøvik og vi er stolte av våre dyktige medarbeidere.

Vårt konsept kommer fra vår lange erfaring i bransjen, da markedsføring blir mer og mer digitalt, og mange bedrifter sliter med å henge på i jungelen av ulike aktører.

Det finnes også i dag flere titalls kanaler som mener de kan levere god markedsføringsverdi til sine kunder, men som viser seg å ikke levere i nærheten av de resultatene man skulle forvente.

Konsulentfirma Berge ønsker å vise vei, ved å benytte alle våre eksperter på ulike områder, skreddersyr vi en markedsplan for din bedrift.

Markedsplanen viser hvor mye man burde bruke, hvor man burde satse, og består av en prioriteringsliste som viser hvor man skal begynne.

Konsulentfirma Berge leverer også alt innenfor digital markedsføring, og gir derfor muligheten til å ha alt på ett sted.

La oss hjelpe deg!

Telefon: 954 07 888

Gjerne ring oss direkte eller kom innom våre kontorer å ta en prat.