*

4 People wrote to us:

Vi opplever KF Berge som et seriøst og ‘på hugget’-firma om følger opp kunden på en tett og trivelig måte. Vi føler at våre interesser blir ivaretatt på en positiv og god måte, og at konsulentene virkelig er interessert i at kunden får det han betaler for. De jobber aktivt for å få maksimalt ut av budsjettet, og vurderer hele tiden hva som er aktuelt, hvilke søkeord som gir mest respons og hvilke som bør endres/slettes.

Kjemien med vår konsulent Espen er meget god. Han har alltid tid til en prat og kommer med råd om hva det bør fokuseres på i markedsføringen og hvordan dette skal legges opp. Rapporter blir gjennomgått og svar på spørsmål kommer fort.

I utgangspunktet hadde vi liten tro på markedføring via Google Adwords, da vi har prøvd dette tidligere uten å få noen merkbar økning i omsetning. Etter at vi byttet til KF Berge, har vi en økning i antall henvendelser, noe vi også ser i rapportene vi får en gang pr mnd.
Anbefales!

– Ann Christin Schonhovd og Torfinn Haugerud

24. september 2018

Hei, Vi er veldig fornøyd med kontakten vi har hatt med Konsulentfirma Berge, og selvfølgelig fornøyde med at dere har spart oss for flere tusener av kroner. Vi beholder kontakten enda et år, fordi det gir oss en trygghet å ha en media-konsulent å ty til når vi sjøl er i tvil, vi kan vår jobb som frisører, men er nok heller dårlige på markedsføring. Vi syntes det er trygt å ha dere i ryggen nå når vi går videre og fortsatt får mange henvendelser PR tlf ang. div oppføringer. Mvh Trine & Heges Salong, Trine Andreassen

15. februar 2017

Hei, Jeg er veldig fornøyd med jobben dere har gjort for mitt firma. Takk for hjelpen, det var verdt det. Mvh Elisabeth Strand Nordtun Siv.ing. E. Nordtun AS

15. mai 2016

Konsulentfirma Berge er et seriøst firma som var der for meg da jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Etter å ha blitt lurt til å godta avtaler fra useriøse selgere, fikk de meg ut av avtalene. Selskapet består av kvalifiserte og dyktige medarbeidere, som gjør sitt beste for å hjelpe andre. Anbefaler Konsulentfirma Berge på det sterkeste til andre som går i samme fella.
Mvh Christer

20. mars 2016

Let's help you!

Phone: 800-454-9272

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or…