Espen har 8 års erfaring innen markedsføring og relasjonsbygging. Espen er en av våre seniorkonsulenter og en av de som har vært med oss fra starten. Etter snart 4 år hos oss har Espen opparbeidet seg en stor portefølje med klienter som setter sin tillit til han og hans arbeid. Han har et sterkt bånd til sine klienter og liker å jobbe i tett dialog med de.

I denne digitale verden vil det alltid komme endringer som vil endre på våre kjøpevaner. En del av min jobb er å finne ut hvordan din bedrift kan tilpasse seg nettopp slike endringer.  Etter ønske kan jeg skreddersy en markedsplan til nettopp din bedrift og din bransje. Uten en strategi og en plan vil man ikke få en optimal markedsføring. 
Hvis du er på tanken om å gjøre noe med din markedsføring, eller ønsker å vite om hva som er relevant for din bedrift og bransje så kan du ta kontakt for en uforpliktende samtale. Dette gjelder alle bransjer, nyoppstartet bedrifter og bedrifter som har vært i drift i mange år. Sammen er vi sterke! 

Espen har klienter spredt ut over hele Norge, alt ifra sørlandet til langt opp i nord. Noen av hans klienter er store kjeder mens andre er mindre lokale bedrifter.

Portfolio

Hva er forskjellen mellom en god og en dårlig konsulent ?

God kommunikasjon, tillit og ikke minst ærlighet er tre kvaliteter vi ser etter i våre konsulenter. Man er nødt til å ha en god kompetanse og erfaring bak beltet før man kan tre inn i rollen som konsulent her hos oss. Alle våre konsulenter har gjennomgått trening , eksamener og bygget seg erfaring i praksis før de får jobbe med våre klienter, dette for at du skal få en flott kundeopplevelse.

Book et møte

http://www.kfberge.no/

Available Appointments on 24. juli 2024

Ledig time  09:00 – 10:001 space available
Ledig time  11:00 – 12:001 space available
Ledig time  13:00 – 14:001 space available